Pilis – a titkos piramisok földje, alagútrendszerek és rejtett föld alatti termek hálózata, melyek régmúlt titkokat őriznek?

Pilis, sumér nyelven annyit jelent: a Fény és az Igazság anyaméhe.

A Kárpát-medence és benne a Pilis területe, a különféle földi civilizációk korszakaiban mindig egy különleges, szent, elzárt, védett terület volt, ahová élő ember, engedély nélkül be nem tehette a lábát. Úgy is nevezik, hogy a titkos piramisok földje, alagútrendszerek és rejtett föld alatti termek hálózatával, melyek régmúlt titkokat őriznek. Az értő, és tisztán érzékelő szemek ma is látják, a  táj különleges, mesterségesen létrehozott, öntött kő technikával kialakított szikláit, hegyeit, amelyek e barlangok bejáratait rejtik. A hely energetikai rendszere különleges és kivételes, ezért az ősi időkben itt mindig is szakrális szertartások, és gyógyító tevékenységek folytak. Természetes, hogy ezen a területen helyezkedett el Atilla királyi városa is, amely szent királyainknak is későbbi székhelye volt, és nyilvánvaló, hogy sokuk végső nyughelye is itt található.

Nem véletlen tehát, hogy a sötétség erői mindig is pusztítani, tönkre tenni akarták ezt az energetikai rendszert, és arra törekedtek, hogy e régen virágzó csodálatos épített környezetnek, királyi városnak ma még a nyomát se lehessen fellelni. Döbbenetes, hogy még ma is, láthatóan kiépített hálózata van azoknak az ellenerőknek, akik minden előkerülő leletanyag eltüntetésén és megsemmisítésén munkálkodnak, hiszen az a sok hazugság, amellyel saját dicsőséges és igaz történelmünktől megfosztani igyekeztek, egyre erőteljesebben kerül napvilágra.

0

Ebben a cikkben néhány csodálatos ember, Piliskutató, rendkívül érdekes és izgalmas előadása hallható, látható. Feltétlenül ajánlom figyelmetekbe.

Szőke Lajos előadása

Lánszki Imre – A Pilis az emberiség egyik eredetfészke

Szántai Lajos – Egy rejtező királyi központ életjelei a Pilisben

Lánszki Imre – Ős-Buda Vára

Árpád vezér sírját már 1941-ben megtalálták, de ezt is letagadták.Herceg Ferenc előadása: Pilis – Szkíta – Holdvilág árok

 

Aradi Lajos előadásai

Videó gyűjtemény link:  www.youtube.com/AradiLajos