Ősi város Indiában, ami atomrobbanástól sugárszennyezett?

A sugárzás még mindig olyan intenzív, hogy a terület meglehetősen veszélyes. Egy komoly réteg sugárszennyezett hamu terül el az Indiai Rajasthanban, három négyzetmérföldet lefedve, tíz mérföldre Jodhpurtól nyugatra. A tudósok most vizsgálják a helyszínt ahol egy lakóház épült volna.

Ismeretes, hogy az építkezés környékén nagyon magas a genetikai defektusok, és a rákbetegségek kialakulásának száma. A sugárzás mértéke akkora, hogy a kormány lezárta ezeket a területeket. A tudósok feltártak a helyszínen egy ősi várost, aminek lakosságát a bizonyítékok szerint több ezer éve, kb 8-12 ezer éve egy atomrobbanás pusztította el. A robbanás lerombolta az épületek többségét, és közel félmillió életet olthatott ki. Az egyik kutató becslései szerint körülbelül olyan erős lehetett, mint az az atombomba amit 1945-ben Japánban bevetettek.

Mahabharata – Wikipedia
Mahabharata – Wikipedia

A Mahabharata tisztán leír egy katasztrófát, ami megrázta a területet.

„Egyetlen lövedék az Univerzum teljes erejétől duzzadva.. Egy fénylő füstoszlop és tűz fényesebb mint 10 000 nap, emelkedett a magasba teljes pompájában. Ismeretlen fegyver volt, egy acélból készült villám, a halál gigantikus hírnöke ami hamuvá tett egy teljes fajt.

A testek a felismerhetetlenségig összeégtek. A hajuk és körmeik kihullottak, a cserepek látszólag minden ok nélkül eltörtek, és a madarak fehérré váltak.

Pár óra múltán az élelem megfertőződött. A tűz elől a katonák a folyóba vetették magukat.”

Kisari Mohan Ganguli történész azt állítja, hogy az ősi indiai szentírások tele vannak olyan beszámolókkal, amik látszólag atomrobbanásokat írnak le, olyanokat mint amiket Hiroshimában és Nagaszakiban is leírtak. Azt állítja, említést tesznek égi szekerekről és végső vegyverekről. Egy ősi ütközet leírása található a Drona Parvában ami a Mahabharata egy része.

„A végső fegyverek robbanásai egész hadserekeket tizedeltek meg, harcosok tömegeit paripákkal és elefántokkal együtt úgy fújt el, mint a szél a száraz falaveleket” mondja Ganguli

„Gombafelhő helyett az író, egy merőleges robbanást ír le, gomolygó füstfelhővel, aminek alakja olyan mint az egymásra helyezett napernyők. Beszámol továbbá élelem megfertőződéséről, és arról, hogy az embereknek kihullott a hajuk.”

Az archeológiai vizsgálatok, információval szolgálnak.

Francis Taylor archeológus, azt mondja, hogy ez közeli templomon található vésések, amiket sikerült lefordítania, arra utalnak, hogy az emberek azért imádkoztak, hogy megmeneküljenek a közelgő nagy fényességtől, ami a városukat jön elpusztítani.

„Észbontó az elképzelés miszerint voltak olyan civilizációk, akik rendelkeztek atomtechnológiával elöttünk. A Rádioaktív hamu alátámasztja az ősi Indiai beszámolókat, amik atomháborút írnak le”

Az építkezést leállították arra az időre amíg az öt tagú csapat a vizsgálatokat elvégezte. A vizsgálatot vezető személy Lee Hundley volt, miután felfedezték a sugárzás magas szintjét.

Bizonyíték van arra hogy a Rama birodalom (ma már India) nukleáris háborútól volt súlytva. Az Indus völgy ma már a Thar sivatag, és a radioaktív hamu helye a közelében van.

Vegyük alapul ezt a leírást az időszámításunk előtti maximum 6500 éves Mahabharatából.

Egyetlen lövedék az Univerzum teljes erejétől duzzadva. Egy fénylő füstoszlop és tűz, ami fényesebb mint 10 000 nap, emelkedett a magasba teljes pompájában

Egy merőleges robbanás gomolygó füstfelhőkkel.

A felemelkedő felhő az első robbanás után szétterülő korongokat alkotott, mint a napernyők peremei.

Ismeretlen fegyver volt, egy acélból készült villám, a halál gigantikus hírnöke ami hamuvá tett egy teljes fajt, a Vrishniseket és Andhakákat.

A testek a felismerhetetlenségig összeégtek. A hajuk és körmeik kihullottak, a cserepek látszólag minden ok nélkül eltörtek, és a madarak fehérré váltak

Pár óra múltán az élelem megfertőződött

A tűz elől a katonák a folyóba vetették magukat, hogy lemossák magukat és fegyvereiket.

Hiroshima és Nagasaki előtt az emberiség nem tudott elképzelni olyan szörnyű fegyvereket, mint amikről az Indiai ősi szövegek írnak. De mégis nagyon pontosan leírják az atomrobbanásokat és következményeiket. A sugárszennyezés miatt az emberek haja és körmeik kihullanak. Vízben elmerülés az enyhíti a fájdalmat, de nem ellenszer.

Amikor a Harappa és Mohenjo-Daroi ásatások elérték az utcák szintjét, csontvázakat fedeztek fel szerte a városban, egymás kezeit fogva mintha valami hirtelen jött szörnyű végzet köszöntött volna be. Az emberek a város utcáin, temetetlenül hevertek. Ezek a csontvázak több ezer évesek. De mi okozhat ilyen dolgot? Miért nem bomlottak le a testek, vagy falták fel őket a vadállatok? A leleteken nem látszik annak jele, hogy erőszakos halált haltak volna.

A feltárt csontvázak a legradioaktívabbak az eddig találtak közül, kivétel Nagaszaki és Hiroshimában találtakat. Az egyik lelőhelyen orosz diákok egy csontvázat találtak, ami ötvenszer radioaktívabb volt mint a normális. Napvilágra kerültek Indiában más városok is, amiket hatalmas robbanások ráztak meg. Az egyik ilyen város, ami a Gangesz és Rajmahal hegyei között húzódik, úgy tűnik hatalmas hőnek volt kitéve. Óriási falak és a város alapja összeolvadt. És mivel nincs vulkánkitörésre utaló nyom sem Mohenjo-Daronál sem máshol, az intenzív hő ami ahhoz szükséges, hogy agyagedények megolvadjanak, csak egy atomrobbanástól származhat. A városban gyakorlatilag minden elpusztult.

A radiokarbon kormeghatározás a csontvázakat időszámításunk előtt 2500-ra helyezi, de ne feledjük, hogy ennél az eljárásnál meg kell mérni a sugárzás mértékét, ha atomrobbanások történtek a közelben akkor az a csontváz sokkal fiatalabbnak fog tűnni.

A Manhattan projekt vezető tudósa Dr Robert Oppenheimer ismerte az ősi szanszkrit írodalmat. Egy interjú után miután megnézte az első atomteszt felvételeit, a Bhagvad Gitából idézett

„Most váltam a halállá, világok elpusztítójává. Azt hiszem mindannyian így éreztünk.”

Miután megkérdezték tőle az Alamogordoi teszt után hét évvel a Rochesteri Egyetemen adott interjú alkalmával, hogy az volt-e az első atombomba amit felrobbantottak, azt válaszolta.

„Ősi városok, amiknek tégla és kőfalai összeolvadtak találhatók Indiában, írországban, Franciaországban, Törökországban, Skóciában és más helyeken. Nincs logikus magyarázat a kőerődítmények megolvadására az atomrobbanásokon kívül.”

Forrás: veda.wikidot.com  nyomán Fordította: Hermann jános / Szabadon Ébredők

Ennek a cikknek a tartalma, fordítása szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!