Nem vagy a körülményeid áldozata! Az első lépés az önelfogadás

event-foto-2-1-02
Felgyorsult világunkban a megújuló világkép komoly erőforrás a 21. század emberének eszköztárában. Meggyőződésünk, hogy mindennek a kezdete az Önelfogadással kezdődik, és amint ez megtörtént, megkezdődhet az élet változatos területeinek (pénzügyek, párkapcsolat, család, önismeret) feltárása. A Lelki Egészség Napok hozzájárulnak ahhoz, hogy a résztvevők életük valamennyi területén kiteljesedjenek és eredményesek legyenek. Eltökélt szándékunk, hogy közösen alakítsunk ki egy olyan életformát, amelyben a lelki higiénia és az önismereti képesség fontos alappilléreit jelentik a mindennapi valóságunknak. Programsorozatunk célja, hogy a résztvevők elé tárjuk a lelki egészség és a pszichoszomatikus (lelki eredetű) betegségek legújabb felfedezéseit, neves szakemberek tapasztalatainak és módszereinek bemutatásával.

Az I. Lelki Egészség Napon központi témánk az Önelfogadás, ami nem csak a sikeres élethez nélkülözhetetlen, hanem egészségünk megőrzéséhez is. A lelki egészség nem velünk született tehetség eredménye, sem egy életünk során elért fix állapot, hanem folyamatos cselekvés, életforma, melynek fontos mérföldve, hogy értékeljük és elfogadjuk magunkat. Fontos tudatosítanunk magunkban, hogy nem vagyunk a külső körülmények áldozatai, még a fizikai elváltozásaink, betegségeink is a megbomlott belső egyensúlyból fakadnak.

Mit kap akkor ha eljön a Lelki Egészség Napra?

– Szakemberek által átadott, életminőség javító, gyakorlati tudást, amit könnyen beépíthet életébe
– Kezébe veheti sorsának tudatos irányítását, hogy felszabadítsa a mélyen Önben rejlő potenciált egy egészségesebb, teljesebb élethez
– Megértheti a lelki konfliktusok kihatását a fizikai tünetekre, betegségekre
– Életre szóló tudást a testi elváltozások (betegségek) és különféle viselkedésminták kialakulásának mélyebb megértéséhez
– Egy 70.000 Ft értékű kuponcsomagot, melynek segítségével kedvezményesen vehet részt partnereink képzésein (bővebb információ a jegyáraknál található)

Az I. Lelki Egészség Nap Programja:

12:00 – 12:45

Helyszíni regisztráció (helyfoglalás érkezési sorrendben)

12:45 – 13:00

Az Uplifting Creative vezetőinek hivatalos megnyitója

13:00 – 14:00
Dr. Almási Kitti előadás  Bátran élni
kitti
Dr. Almási Kitti pszichológus, a nagy sikerű Bátran Élni című könyv szerzője szerint a sikerélmény az egyik legfontosabb dolog az életben. A hozzá fordulóknak nem győzi hangsúlyozni, hogy saját képességeiknek és élethelyzetüknek megfelelően kell célt választaniuk, hiszen, ha a cél elérése nem kíván erőfeszítést, nem hoz valódi eredményt, ha pedig túl nagy célt tűzünk magunk elé, már a célkitűzés pillanatában kódolt a kudarc. Saját belső hangunkra hallgatva élhetjük csak azt az életet, amire a szívünk mélyén vágyunk.
14:00 – 15:00

Dr. Buda László előadás   Az önutálattól az önszeretetig, avagy hogyan bánjunk jól magunkkal?

 buda

Dr. Buda László a Szomatodráma módszer megalkotójaként, játékos módon világít rá a foglalkozásain, hogy a betegségeinknek üzenete van számunkra. A tünetek kezelése hozzájárulhat egészségünk visszaszerzéséhez, azonban számos pozitív hatása van annak, ha testünk jelzései felé elfogadással fordulunk. Lehetőséget kapunk rá, hogy meghalljuk belső hangunkat, ezáltal más életterületeink összefüggéseire is ráláthatunk. Végső soron sokkal többet nyerünk vele, mintha kizárólag a fizikai tünetek kezelésére koncentrálnánk.

15:00 – 15:30

Frissítő szünet

15:30 – 16:30
Domján András előadás •  Egyre jobban
domjan
Domján András szerint a tudatalatti felelős az érzelmek tárolásáért, ezért ebben az állapotban hipnózis segítségével megkereshetjük azokat a régóta kialakult érzelmi gátakat, amik a jelenünket befolyásolják. Ezek feloldásával helyre tudjuk tenni életünket, és mivel a tudatalatti irányítja a vegetatív idegrendszert, ezért az érzelmi gátak feloldása egészséges önképünk és egészségünk erősítésében is nagy szerepet játszik. Az Agykontroll módszer vezető oktatójaként is azt tanítja, hogy örömmel éljük bele magunkat a céljaink elképzelésébe, mert a tudatalatti nyelve az érzelem.
16:30 – 17:30
Dr. Antalfai Márta előadás •  MegALKOTni Önmagam
antalfai
A Dr. Antalfai Márta által fejlesztett, katarzisélményre épülő módszer célja, hogy a kreativitásra épülő alkotófolyamat – például vers, zene – művészeti erejének felhasználásával a tudatalatti lelki konfliktusok felszínre kerüljenek, és az elkészült alkotásokban megjelenjenek, feldolgozást nyerjenek. Az alkotói folyamat során módunk nyílik a trauma megjelenítésére és feldolgozására, így a módszer nem csak a gyógyulási folyamatot katalizálja, hanem fejleszti a tudat felismerő képességét is, lehetővé téve a találkozást igazi önvalónkkal.
17:30 – 17:55

Frissítő szünet

17:55 – 18:00

A Recall Healing ismeretterjesztő est megnyitója

18:00 – 20:00
Dr. Gilbert Renaud (Kanada) – ismeretterjesztő előadás magyar tolmácsolással •  Nevezd meg, vállald fel, engedd el!
gilbert
Dr. Gilbert Renaud szerint problémáink arra vezethetőek vissza, hogy gondolataink, érzelmeink és tetteink nincsenek egymással összhangban. Ez azért is bekövetkezhet, mert az érzelmi lenyomatokat nem a saját életünkből hozzuk, hanem felmenőink érzelmi traumái (konfliktusai) rögzültek bennünk sejtszinten. Gyakran okoljuk magunkat, ha valami nem a szándékunk szerint alakul. A Recall Healing lehetőséget ad rá, hogy felismerjük, betegségünk vagy viselkedésünk hogyan lett volna biológiai szempontból tökéletes megoldás egy korábbi élethelyzetben. A felismerés által újra átélhetjük a szeretetteljes egységet, amelyben újból megszülethet az önmagunk felé irányuló feltétel nélküli elfogadás.
20:00 – 20:15

Frissítő szünet

20:15 – 21:55

Dr. Gilbert Renaud (Kanada) – exklúziv beszélgetés, kérdezz-felelek a közönséggel

21:55 – 22:00

Az Uplifting Creative vezetőinek záró gondolatai

Jegyárak:

Extra kedvezményes jegy: – 9.990 Ft – MÁR CSAK PÁR NAPIG!
Elővételes jegy – 13.000 Ft (október 31-ig)
Normál jegy – 20.000 Ft

jegy

A jegy megvásárlásával hozzájut egy átruházható kuponcsomaghoz is 70.000 Ft értékben, amelyben partnereink biztosítanak jelentős kedvezményeket:

4 db 6000 Ft értékű kupont Dr. Gilbert Renaud 3 napos Recall Healing tanfolyamaira
recall-healing-logo
Ahhoz, hogy a megfelelő válaszokra találhass, a megfelelő kérdéseket kell feltenned. A Recall Healing segít feltárni, mi az a korábbi megoldatlan probléma, amire jelenlegi betegséged vagy viselkedésed szigorúan biológiai értelemben tökéletes megoldást jelent.

2 db 12000 Ft értékű kupont Barnai Roberto 4 napos Alap + Haladó Biologika tanfolyamaira
biologika-logo
A Biologika segítségével megismerheted a korábban rettegett betegségek hátterében álló biológiai összefüggéseket. A félelmet felváltja a megértés, lehetőséged nyílik felismerni, hogy a testedben minden egyes folyamat érted van, a fejlődésedet segíti elő.

1 db 24000 Ft értékű kupont Mészáros Edina 8 napos Licensed Practitioner és Master Practitioner tanfolyamaira
          nlp-logo
A boldogság egyik legfőbb támogatója az önfejlesztés. Az NLP gyakorlatban könnyen alkalmazható technikák összessége, amelyek segítségével kihozhatja magából azt, aki lenni akar, és ezt a külvilág felé is magabiztosan tudja megnyilvánítani.

Várunk minden érdeklődőt, fejlődni vágyót szeretettel!
nevtelenjjh

[X]