Navina, a karácsony angyala -könyvajánló

Robert Lawson spirituális bestseller regénye, A lélek útja (Dr. Domján László ajánlásával) 2015 júniusi megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend. A történet főhőse David Becker, aki mély depresszióba zuhan a szerelme elvesztése után, az öngyilkossági kísérletét egy csodás angyalszerű jelenés, egy fénylény akadályozza meg, akinek segítségével David a saját előző életei legfontosabb eseményeit éli újra, hogy válaszokat találjon az őt marcangoló kérdésekre. A regény elképesztően színes, sok fájdalommal és szépséggel teli története és megható, magával ragadó hangulata óriási népszerűségnek örvend a hazai olvasók közt.

Navina, a karácsony angyala

A regény folytatásaként megjelenő Navina, a karácsony angyala c. kötetben a nagyszerű tollú szerző egy erdei faház karácsonyi világába csábítja az olvasót, baráti családok szerető kötelékébe, ahol minden este valóra válnak a csodák. Hét este felcsendülő hét csodálatos karácsonyi történet elevenedik meg a lapok közt, melyek során az előző kötetből megismert Navina, mint angyal jelenik meg és segít a rászorulókon, fényt hoz a sötétségbe, és békével hinti meg az ünnepnapokat.

kar

A történet

David Becker a Karácsony közeledtével a kanadai üdülőparadicsomba, Whistlerbe utazik, ahol egy hetet tölt baráti családok körében. A békére lelt, fájdalmát már elengedő férfi hamar bűvkörébe vonja a hét kisgyermeket, akik élénk színfoltokként ékítik a hatalmas, karácsonyi pompába öltözött erdei házat. Ahogy eljön az est, David a köré gyűlt gyermekeknek Navináról, egy csodás angyalról mesél, aki szent feladatának tekinti, hogy a Szeretet Ünnepén fényt és melegséget vigyen az emberek szívébe. Ettől fogva minden este más-más történetek elevenednek meg a házban, melyek mély erkölcsi és lelki tanulságokat, tanításokat tartalmaznak. Az erdei ház falai közé egy angyalszárny susogásával beköltöznek a csodák…

A karácsony melege     

A történetek során többek közt ellátogatunk egy szomorú és szürke árvaházba, ahová egy angyali segítő hozza be a karácsony melegét, valamint az Angyalok városába, ahol évente csak egyszer nyílnak meg a kapuk a lelkek előtt. Valamint tanúi lehetünk egy gyermek végtelen jóságának, két tolvaj kalandjának és egy férfinak, akit a szeretet és fájdalom béklyói kínoznak. A karácsony magával hozza a valóra vált csodák és álmok fényét, amikor az Élet valóban fontos értékei minden eddiginél jobban ragyognak.

Robert Lawson megindító és színes regénye méltó folytatása a nagysikerű első kötetnek. Szeretettel ajánljuk mindazoknak, akiket elvarázsolt A lélek útja világa, és azoknak, akik a Karácsonyt egy olyan regény társaságában szeretnék tölteni, mely meghitt és szeretetteljes hangulatával emeli az Ünnepek fényét. A Navina, a Karácsony angyala c. kötet az idei karácsonyi kínálat egyik impozáns, gyönyörű ajándéka.

 

Rendeld meg Te is a könyvet a Trivium Kiadó honlapjáról:

http://www.triviumkiado.hu/kezdolap/978-615-5334-29-0-navina-a-karacsony-angyala

A lélek útja Facebook oldal, ahol számtalan érdekesség mellett információkat is olvashatsz a könyvekről: https://www.facebook.com/A-l%C3%A9lek-%C3%BAtja-1630051873904613/