Mindenki szervezetében megtalálható a PCB nevű méreg ami a Monsanto előtt nem létezett

 

monsanto2

MonsantoMond ez a név valamit. Így biztosan Aspartam , GMO Roundup.= RÁK. Eza cég uralja a világ élelmiszer iparát. Történetük során halált osztanak.

Gyakorlatilag mindenki szervezetében megtalálható a PCB nevű méreg ami a Monsanto előtt nem létezett. Ennek a méregnek az elterjedésében a génmanipulált (GMO) kukorica és szója játssza a fő szerepet.A genetikai módosítást pedig azért hajtják végre hogy a növény túl élje azt a gyomirtó vegyszert, amely jelenleg az összes létező növényt elpusztítja egy permetezéssel. Kivéve a GMO kukoricát és szóját ami az élelmiszer iparban szinte MINDEN élelmiszerben használnak.És ami a szép a dologban ,hogy nem bomlik le. 2013 májusában 2 millióan tüntettek a cég ellen a világ nagy városaiban. A média teljes hallgatásával. Jó étvágyat….

Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket;
aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot.” (Henry Kissinger)

MONSANTO, mely talán a világ legnagyobb, de mindenesetre a legbefolyásosabb cége, mely vegyi üzemként kezdte működését.
A vietnami háború révén hatalmas bevételekre tett szert, és ehhez mindössze az őserdők irtásához szükséges vegyszert kellett gyártania. Mellékes körülményként az Agent Orange nevű anyag, melyből 79 millió litert permeteztek szét, több tízezer katona rákos megbetegedéséért és a helyi lakosságot tömegesen sújtó születési rendellenességekért felelős mind a mai napig.
Mint kiderült a Monsanto tudatosan meghamisította a dioxinok (DDT) egészségügyi kockázatait vizsgáló jelentéseket is. És ezek etetnek minket.

…ja és természetesen kizárólag a Mi érdekünkben van Magyar leányvállalata is.

http://www.monsanto.com/global/hu/termekek/Pages/default.aspx

…..könnyes szemmel olvastam végig a cég FOGADALMÁT.

http://www.monsanto.com/global/hu/rolunk/Pages/a-fogadalom.aspx

 

És mindezek ellenére, hiába ellenezte az uniós tagállamok döntő többsége kedden a szakminiszterek tanácskozásán a Pioneer 1507-es génmódosított kukorica termesztésére vonatkozó engedélyezési kérelem megadását, a szavazati súlyok arányában nem volt meg a kellő, minősített többség ahhoz, hogy elutasítsák azt, így az ügyben már az Európai Bizottság hivatott dönteni.

4386_1