Honnan ismerhető fel a lélektárs? Mik a jelei?

Lélektársi szuperenergiák és katasztrófaelhárítás

A lélektárs mindig úgy érkezik, mint egy szemfelnyitó viharos hurrikán. Magával ragad, földhöz csap, felemel és épp ezért rengeteg veszélye van. Velejéig megrázó, borzongató és közben ébresztő jelleggel bír. Éreztél már olyat, hogy elegendő a másik szemeibe nézni és tudod, hogy “IGEN, Ő AZ, IGEN!!!” – Itt most nem a “nagy Ő”-ről beszélek és nem is egy híres mozihősről, akit felismertél. Sokkal inkább olyan találkozásról beszélek most, ami veled is megtörténhet, vagy akár már meg is történt. Ezt a címben úgy neveztem el, hogy “lélektárs hurrikán”, nem véletlenül, hiszen olyan mélyről jövő spirális mozgást végző energiatömeget mozgat meg két ilyen lény találkozása, hogy szinte nem is tudom pontosan megfogalmazni mit takar ez az egész. Próbálom inkább körülírni és hamarosan talán még film formában is bemutatni azt, amit egy ilyen randevú kihoz a lelked bugyraiból. Felnézel az égre és azt kérdezed: “ilyen létezik? Ez velem is megtörténhet?” – amíg nem éltél át ilyet, addig maximum a képzeletedben élhet, de tudod mit? Veled is megeshet és akkor olyan lesz majd, mint egy természetes folyamatosan áramló ölelés. Igen, talán az ölelésre és az összetartozás érzésére hasonlít a legjobban.

lelektarsak-kezdo-oleles

Honnan ismerhető fel a lélektárs? Mik a jelei?

A kicsit hosszúra sikerült bevezető után lássuk csak mi az amiről felismerhetővé válik a lélektársad, tehát ha a felsorolt tulajdonságok közül akár csak 1-2 paramétert felismerni vélsz, akkor elég nagy az esélyed rá, hogy te is egy ilyen kapcsolódásnak a részese vagy.

Lássuk tehát a jeleket:

>>> azt érezheted első találkozásnál, vagy akár már a találkozás előtt, hogy ő az igazi neked – tehát hogy vele kell leélni az életed,úgy érezheted, hogy mindig is erre az emberre vártál

>>> ha egyszer egymásra csatlakoztatok valamilyen formában (ölelés, csók, szex…stb.), akkor utána elég nehéz lesz szétválni és külön lenni,

>>> olyan viharos energiák szabadulnak fel, amelyek napokra, hetekre, sőt egyeseknek hónapokra és évekre is felboríthatják a megszokott életüket,

>>> “régóta ismerlek, mi már találkoztunk” – “rád vártam mindig is” gondolatokat szül a kapcsolatfelvétel (ami lehet élőben és akár online is)

>>> kiegészítitek egymást, mintha valamikor régen 1 lélek lettetek volna, de kettészakadtatok. Az igazi férfi és nő, vagy mondhatnám úgy is, hogy az igazi férfi és női energia találkozik ilyenkor veletek,

>>> olyan dolgokat tehetsz a találkozás és felismerés hatására, amit előtte őrültségnek gondoltál volna, hisz gátlásokat is felszabadít,

>>> elfelejtett emlékeket és képességeket hoz elő, hisz a lélektársak életeken át kísérhetik egymást (közelről és távolról)

>>> segíthetik és támogathatják egymást a kellő távolságból – szinte majdnem minden esetben csupán baráti kapcsolódásban.

…és még sorolhatnám a jeleket, viszont jöjjön itt megint egy kis elemzős rész, ami az előnyöket és hátrányokat illeti. “Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?” – “A rosszal….”

Akkor először lássuk csak mi a helyzet a lélektársak találkozásának hátrányaival, hátulütőivel.

VIGYÁZAT! Buktatók és rossz tapasztalatok a lélektárssal való találkozás előtt-közben-után:

Az előző felsorolásnál azzal kezdtem, hogy azt érezheted, mintha ő lenne az igazi, akivel le kell élned az életedet. Ez sajnos, vagy nem sajnos, de ebben a formában nem igaz. Lehetséges, hogy évszázadokkal ezelőtt volt ilyen, aki így élte le az életét, de a legtöbb lélektársnak nem feladata, hogy együtt éljen. Miért van ez így? Amikor a lélektárs férfi és női tagja együtt van, akkor szinte megbolondulnak és nem igazán képesek tisztán látni, dönteni és a földön maradni. Ez azért van, mert felszabadul az isteni boldogságérzés és a szeretetet egy olyan magas rezgésű formája, ami a földi és égi paradicsomban biztosan jó lehet, de amennyiben itt a Földön talpon szeretnél maradni és boldogulni, akkor ez sokkal inkább földhöz vág és felborít, elbizonytalanít, mint felemel. Akár a családodat, munkádat, barátaidat is elveszítheted ezáltal, mert mint a szirének éneke elcsábít, magával ragad és elvarázsol….sokakat pedig el is altat. Egy darabig lehet ebben az energiában úszkálni, de úgy gondolom, hogy jobb felkészülni, hogy erősebb földi kötelékekre lesz szükség és kellő távolságra, ha egészséges kapcsolatot szeretnétek egymással és a világgal. Ha tudod miért kellett találkoznotok, akkor sokkal egyszerűbb, hisz ez lehet egy ébresztő jellegű találkozás, ami emlékeztet arra, hogy miért születtél erre a világra, mi a dolgod itt és arra is, hogy ha rossz helyen vagy, ébredj fel, menj tovább, mert ennél sokkal többet érdemelsz. Tehát a lélektársi kapcsolódás mindenképp sorsszerű találkozásnak nevezhető, mert akinek ez “megadatik”, az a találkozás után már nem fog tudni ugyanúgy viselkedni és úgy látni, ahogy annak előtte. Nem fog tudni ugyanúgy, mert a találkozás megváltoztatja, felébreszti, letisztítja. Ez olyan, mint egy csiszolgatási folyamat, aminél egyre jobban finomítod az utadat és életfeladatodat…

szabadsagAz összekapcsolódás bármilyen formája csapdába és zsákutcába is csalogathat, hiszen olyan, mint a bibliai történetben a kígyó. “Gyere és harapjál bele az almába….!” Félreértés ne essék, senkit sem szeretnék megijeszteni és eltántorítani egy ilyen találkozástól, viszont jó tudni, ha belefutsz egy ilyen találkozásba, akkor milyen lehetőségeid vannak. Pl. kezet fogtok bemutatkozáskor és egymás szemeibe néztek. Itt már fizikai érintkezés történik, és azt fontos tudni, hogy ha számokkal kellene kifejezni az energia szintedet, akkor normál esetben 100-ból 50-60-as szinten mozog a legtöbb ember a hétköznapokon, hisz a legtöbbször minden nap ugyanolyan rutinos dolgokat művelsz. Ha időnként randevúzol, moziba mész, veszekszel, nyaralsz stb., akkor ilyen esetben ez az energiaszint felmehet akár 90-re is. De lássuk csak mi van, ha a lélektársak találkoznak? Abban az esetben kiverik egymásnál a biztosítékot és ez az érték felmehet 300-800 közötti értékre is. Ez azért van, mert olyanok egymásnak, mint a múzsa és egyfajta gyorsító ajzószer (lelkileg értem ezt). Épp ezért óvatosan kell bánni azokkal az érzésekkel, amiket érintkezés közben érezhetsz. Az erős lelki társakat kitölti a lényük, mondhatjuk úgy is, hogy átlag feletti erővel kitöltik a testüket, tehát minden egyes porcikájukban ott van a lényük és a viharos energiájuk. Ha kézfogás történik, akkor ez az energia villámcsapás érzésével párosul és kisül, feltolja maximum fölé a belső energiaszintet és PÁFFFFFFF. Itt kezdődik az a fent említett pár hónapos, vagy éves történet, amiből rengeteg ember ki sem tud mászni (vagy azért mert nem tud, vagy azért mert nem is akar). Mi van, ha ennél több is történik? Ölelés, csók, szexuális kapcsolódás? Az előbbi példával élve akkor nem csupán a kézfejen érezhető a villámcsapás, hanem sokkal hatalmasabb felületen. A lélektársak energiája, lelke egyesülni akar, összeolvadni és egyre többször érezni azt, hogy EGYEK. Ez egy nagy csapda, hiszen a lélektársak csupán lelkileg társak és csupán lelkileg szakadtak szét. Testileg nem voltak soha egyek. Viszont olyan szinten túl tud nőni a lélek a testen, hogy fizikailag is folyamatosan együtt akar lenni és összeolvadni. Nem véletlenül írtam, hogy ez egy eszelős érzéssé tud fajulni…

Lássuk azért azt a részt is, ami az egészben a pozitív oldal és az előnye ennek az egésznek! Mert ilyen is van…

Milyen előnyei és pozitív oldala van, ha találkozol a lélektársaddal?

 Az előbbi részben egy félelmetesnek látszó dolgot vázoltam fel, ami akkor és ott megélve akár még ennél sötétebb is lehet, ha rosszul van kezelve. Meggyőződésem egyébként, ha nincs segítség és nincs olyan, aki folyamatosan figyelmeztetne út közben, akkor elég mélyre lehet süllyedni egy lélektársi viszonyban.

Tehát itt kezdeném is azzal, hogy a pozitív dolgok és a figyelmeztetések miért fontosak. Amikor találkozol a lélektársaddal, akkor irtózatosan hatalmas energiák szabadulnak fel, ami ugye kétélű fegyver. Mivel előtte nem igazán találkoztál hasonló mértékű energia lökettel, ezért felboríthat, de ha jól használod, akkor kiváló és felemelő hátszél lehet belőle. Feltöltekezhetsz és használhatod a közösen előhozott emlékeket.

A tudatosság az egyik legerősebb fegyver, amivel kézben lehet tartani. Ezen kívül a kontroll. A tudatos kontroll olyan erő, amivel a megtáltosodott lovadat kézben tarthatod,  hisz itt tulajdonképpen egy megvadult Mustang-ot kell megszelídítened és kézben tartanod, használnod, hogy téged szolgáljon. Ha a megfelelő irányba és helyre tudod ezt az áramlást irányítani, akkor megkaphatod a kezdő lökést az életedben. Felébredsz, megerősödsz és visszajön az életkedved, megújulsz. Ez jól hangzik nem? Persze ez a valós életben nem ennyire egyszerű, mert a kontroll azt is jelenti, hogy bizonyos dolgokat tudatosan nem teszel meg, nem tehetsz meg.
Ott van előtted a tudás almája, de ha beleharapsz, akkor nem a tudásod fog megérkezni, hanem épp a bukásod. Sok esetben azért óvatosan megélhető szépen akár a kézfogás, ölelés és még intimebb dolgok is, de ehhez tényleg kölcsönös odafigyelés és tudatosságra van szükség, mert könnyű elcsúszni.

Fontos még tudni, hogy a lélektárssal való érzelmi hullámok, viharos villámcsapások nem azonosak a szerelemmel. Eszedbe juthat olyan korábbi életed, olyan képek, emlékek, melyekben szerelmesek voltatok és azt éltétek meg, de attól, hogy áthoztok egy korábbi életfoszlányt, az nem jelenti, hogy itt a jelenben is az van és az a feladat. Tehát ezt jó észben tartani, mert az érzelmek magával ragadhatnak. Képzeld el, hogy a viharos tengeren hajózol. A viharos tenger az érzelmeidet jelenti és szimbolizálja. És most gondold át, hogy mit jelent a tenger számodra! Te vagy a tenger? Nem. A viharos tenger csupán az érzelmek és az általatok felszabadított energia. Ha befogjátok, akkor gyorsan tudtok haladni, mert hátszélnek csodálatos. De tudatosítsátok, hogy a tenger nem ti vagytok (ebben az esetben).

kez-a-kezben-egesA lélektársad lehet a múzsád, aki időnként megjelenik, előrébb visz, emlékeztet a forrásra és már a puszta jelenléte vagy a kapcsolódás (legyen fizikai vagy online) kölcsönösen megerősít abban, hogy jó úton vagy. Az ilyen emberek, társak élete általában kísértetiesen hasonlító párhuzamokat mutatnak. Nyilván azért is, hogy ha bármelyikük megrekedt, akkor a másik példája segítse, kirántsa őt a gödörből. Vagy ha épp felfelé tart, akkor még rádobjon egy lapáttal.

Összefoglalva: tulajdonképpen kellő odafigyeléssel lélektársak találkozása csodálatos és felemelően isteni dolog és használhatod az előnyeit, ha tudatosan kontrollálod annak árnyoldalait és tisztában vagy önmagaddal. A találkozás hatására önmagadba vetett hited is megváltozhat, felborulhat és megerősödhet. A tudatos odafigyeléssel megerősödhetsz, és a fókuszod a megfelelő irányba állhat. És innentől tudni fogod, hogy nem vagy egyedül ezen a világon! 🙂

Szép napot kívánok!

Ha kérdésed van és esetleg mélyebb segítségre van szükséged, akkor megtalálod a szerző elérhetőségét a weboldalán: www.tudatalatti-detektiv.hu/