Gyuri bácsi a füvesember tanácsai / videókkal

 

Nagymamájának köszönheti, hogy több mint fél évezredes tudást birtokol.

Fiatalon szerezte tudását, és ennek köszönhetően jelenleg kétszázötven féle gyógynövényt ismer (a gyógyszerkönyvben hetvenhárom szerepel). Rengetegen keresik fel kisebb nagyobb problémáikkal és betegségek nagy részére biztosan tud javasolni gyógyírt. A mai napig járja az erdőt…

fuvesember_szabo_gyorgy

Szabó Gyuri bácsi,  a szív-és érrendszeri betegségektől kezdve, a legkülönfélébb belsőszervi panaszokon át, a daganatos betegségekig, szinte minden emberi kór gyógyítására ismer egy vagy több gyógynövényt. Orvos-professzorok, vezető gyógyszerészek fordulnak hozzá tanácsért és rendszeresen tart előadásokat, továbbképzéseket a leendő, illetve a már praktizáló doktoroknak. Hosszú évtizedek alatt megszerzett tudása mérhetetlen kincs

– Amit tudok, az a nép tudása. Én csak a hordozója vagyok – mondja és megcirógat egy ezerjófüvet.

 

Ebben a videóban a légutak betegségéről beszél a füvesember. Elmondja, mely gyógynövényekkel segíthetünk magunkon köhögés, nátha esetén és hogyan erősíthetjük immunrendszerünk működését.

 

Ezúttal a koleszterinről beszél. Elmondja, mely gyógynövényekkel segíthetjük az anyagcserét és csökkenthetjük a magas koleszterinszintet.

 

A parlagfű, mint rákgyógyszer?

 

Ezúttal az allergiáról beszél. Elmondja, mely gyógynövényekkel erősíthetjük immunrendszerünket és enyhíthetjük az allergiás tüneteket.