Gondolat • Érzelem • Teremtés – a gyakorlatban

Uplifting.hu

Most vasárnap rendezi meg az újonnan alakult Uplifting Creative csapat az első rendezvényüket, amely a Világkép-zés névre keresztelt sorozat első állomása.
Egyedülálló módon egy témáról (Gondolat,Érzelem,Teremtés- a gyakorlatban) fog előadni 4 jeles szakember: Balogh Béla, Dr. Buda László, Bakos Attila, Vajai Márta, majd kerekasztal beszélgetés keretein belül beszélgetnek tovább erről a rendkívül izgalmas jelenségről. Az eseményt Bakos Eszter mantra koncertjével zárják.  Jegyrendelés: www.uplifting.hu

,,Első alkalommal felkért előadóink a teremtő gondolatainkról fognak előadni, hiszen a pszichológia, a gondolat hatalmával foglalkozó könyvek és tanulmányok sokasága már évtizedek óta vizsgálja ezt a mi világunkban merőben új keletű jelenséget.

A fősodrású orvostudomány is kezdi felismerni a gondolatok teremtő erejét. A placebohatás például tagadhatatlanul a gondolatok együttes eredménye. Azonban könnyelműség volna azt hinni, hogy a placebohatás csak és kizárólag egészségügyi kontextusban fejti ki a hatását. Valójában folyamatosan létezik és hatást gyakorol ránk az élet minden területén, legyen az fizikai egészségünk vagy éppen kedélyállapotunk. Ezért olyan fontos, hogy a mai rohanó életünkben, mely osztatlan figyelmet, néha emberfeletti precizitást és erőt kíván, időt szakítsunk arra, hogy a gondolatainkat rendbe tegyük.

A személyes és tömeges hiedelmek elképesztő változásokat képesek létrehozni világunkban, és mára az is bizonyossá vált, hogy életminőségünk a tudatunkba bevitt információktól, tudatosságunktól függ. A világ jelentős százaléka tapasztalja, hogy mindennapi gondolataink valóságformálóak, ha szavakba öntik őket. A vonzás törvényeként emlegetett univerzális jelenséget már a reggeli műsorok és a hétköznapi emberek is emlegetik, és az elméleti ismeretek után mostanság jelentek meg azok a könyvek, amik a gyakorlati aspektust is taglalják. Végtére is, az így megszerzett ismereteknek akkor látjuk értelmét, ha a gyakorlatban is magabiztosan tudjuk alkalmazni. Attól, hogy egy gondolat megjelenik a tudatunkban, még nem teremt valóságot. Ám ha érzelmet csatolunk hozzá, akkor egész lényünk képet kap hozzá és megkezdődik a teremtés. Természetesen a negatív aspektusa is tökéletesen működik, hiszen a panaszkodás óriási érzelmi töltéssel és erővel bír.

Kvantumfizikai kísérletek mára már bizonyítják, hogy a megfigyelő jelenléte megváltoztatja az anyag viselkedését. Amennyiben képesek vagyunk megfigyelni a gondolatainkat, és elegendő időt töltünk önmagunkkal, egy sokkal tisztább, rendezettebb és átláthatóbb világszemlélettel kelhetünk fel nap mint nap. A rendszeres meditáció, kontempláció, ima, tudatos jelenlét nem csak stresszmentes életet, hanem szellemileg és lelkileg teljes életet garantálnak. Természetesen mindez függ a személyes hiedelmektől is, de meggyőződésünk, hogy sokat tanulhatunk egymástól ha közösen több különböző szemléletet veszünk górcső alá.

Előadóink személyes élettapasztalataikon keresztül, olykor izgalmas példákkal alátámasztva avatják be a hallgatót a tudatosság és a teremtés működésébe. Nem titkolt szándékuk, hogy tudásuk megosztásával arra inspirálják a résztvevőket, hogy saját teremtő képességeik nyomába eredve felfedezzék és kiaknázzák életük rejtett erőforrásait. Bízunk benne, hogy a nap végére mindenki magával vihet útravalóul néhány felismerést és élményt, tovább haladva ezzel az önmegvalósítás és a kiteljesedés útján.”

Szeretettel várják az érdeklődőket szeptember 4-én, vasárnap egy ritka alkalomra!
JEGYRENDELÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: WWW.UPLIFTING.HU