Ez már hivatalos – Oroszország teljesen betiltja a GMO-kat

 

 

 

Medvegyev

Dmitrij Medvegyev miniszterelnök a közelmúltban bejelentette, hogy Oroszország többé nem importál GMO termékeket, és kijelentette, hogy az orosz nemzet rendelkezik elég területtel és erőforrással organikus élelmiszerek előállítására.

Ha az amerikaiak szeretnek GMO termékeket fogyasztani, akkor hadd egyenek. Nekünk nem kell ezt tennünk; van elég területünk és lehetőségünk organikus élelmiszerek termelésére.” – Medvegyev

Oroszország is már jó ideje fontolgatja a GMO-ellenes országok hosszú (és egyre növekvő) listájához történő csatlakozást. Teszi mindezt azt követően, hogy egy csoport orosz tudós sürgette a kormányt, hogy fontoljon meg egy legalább 10 éves moratóriumot a GMO termékekkel szemben, hogy alaposan tanulmányozhassák az emberi egészségre gyakorolt hatásukat.

Be kell tiltani a GMO-kat, előírva egy 10 éves moratóriumot. Míg a GMO-k tiltva vannak, meg tudunk tervezni kísérleteket, teszteket, vagy akár új kutatási módszereket is ki lehetne dolgozni. Bebizonyosodott, hogy nem csak Oroszországban, hanem a világ sok más országában is a GMO-k veszélyesek. A GMO-k beszerzésének módszere nem tökéletes, ezért ebben a szakaszban az összes GMO veszélyes. Az ilyen úton beszerzett GMO-k fogyasztása és használata daganatokhoz, rákhoz és elhízáshoz vezetett az állatok között. A biotechnológiát természetesen fejleszteni kell, de a GMO-kat be kell tiltani, meg kell állítani a terjedését.” – Irina Ermakova, Orosz Nemzeti Genetikai Biztonság Egyesület

Világszerte számos tudós egyértelműen felvázolta a GMO-k fogyasztásával kapcsolatos veszélyeket. Nemrég jelent meg a “A Föld tudatos mérgezése – Géntechnológiával az emberiség ellen” című cikkünk. Ez csupán egy, a több száz cikk és tanulmány közül, mely elérhető a nyilvánosság számára, és számuk minden évben növekszik, és komoly figyelmeztetést fogalmaznak meg a kutatási eredményekre alapozva.

Alex Jones jelentése a génmódosított és mérgezett élelmiszerekről

Oroszország teljes mértékben betiltja a GMO-kat, mint egy nagy, fejlett ország, mely nagy előrelépést jelent a GMO-kkal kapcsolatos tudatosság tekintetében. Miért tiltotta be olyan sok nemzet a GMO-kat, valamint a velük együtt használt növényvédő szereket? Ez azon bizonyítékok miatt van, melyek rámutatnak arra a tényre, hogy nem biztonságosak, egyszerűen nem tudunk eleget róluk ahhoz, hogy biztonsággal fogyaszthassuk. Valójában nincs is rá szükségünk, akkor miért termeljük őket?

Az elmúlt években a GMO-kkal kapcsolatos tudatosság óriásit nőtt. A különféle mozgalmak nagy szerepet játszottak a Föld lakosságának ébredésében a GMO-k tekintetében. Az emberek kezdenek kérdéseket feltenni, és keresik a választ. Ennek során egyre többen jutnak ugyanerre a következtetésre, mint amire Oroszország a közelmúltban.

Februárban az Állami Duma egy törvényjavaslatot nyújtott be a GMO élelmiszerek termesztésének betiltására. Putyin elnök elrendelte, hogy az orosz polgárokat meg kell védeni a GMO-któl. A Tagállamok Mezőgazdasági Bizottsága támogatta az orosz parlament ajánlását a tilalom bevezetésére, és a döntés 2014 júliusában lép teljesen hatályba.

Ez is jól mutatja, hogy mit tehetünk, ha közösen követeljük a változást, és az információkat globális szinten osztjuk meg. A változás megtörténik, és valóságunk új fogalmaira ébredünk rá minden nap. A GMO-k csak a kezdet, sok más dolog van, melytől meg kell szabadulnunk ezen a bolygón, melyek nem rezonálnak velünk, és egyértelműen szükségtelenek. Mindannyian kezdjük átlátni a GMO-k szükségességét igazoló hamis indokokat, már nem vagyunk olyan könnyen meggyőzhetők, már nem hiszünk el mindent, amit hallunk, és amit próbálnak elhitetni velünk. Csak haladjunk így tovább!

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu