Egy látó élete és megtapasztalásai

Kedves olvasó! Engedd meg ,hogy bemutatkozzam  Nagy  Dóra vagyok Reiki Mester Tanár  a saját  rezgésemelkedésemet és megtapasztalásaimat  az általam végzett tisztító és sok más, naponta általam végzett  gyakorlatokat írtam le az Egy látó élete és megtapasztalásai könyvemben.
14f48cd9b1
A  könyv folytatása a  honlapomról letölthető : Test lélek szellem harmonizáció       ajándék minden olvasónak tőlem akik elolvasták és használják önmaguk és mások javára az első könyv  nyugtató, elengedési , megbocsájtási ,éghez földhöz kötési  stb gyakorlatait  és  kérték a 10. fejezet Beavatását  saját rezgésszintjük emelését. Az energia ingyenes használatát, aztán mindenki szabadon eldönti miután megtapasztalta kíván–e tovább haladni ezen az úton ,vagy más utat választ .
Leírtam, hogyan ismerheted meg önmagad és hogyan segíthetsz önmagadon és másokon, ha szeretnél, ha  a könyvet elolvasod azt építsd be a saját életedbe amiről úgy érzed szeretnéd használni. Te tiszta segítő lélek vagy és van egy saját utad amin már elindultál ,vagy most fogsz elindulni .Tudnod kell nincs két egyforma ember és két egyforma út sem mindenki egyedi és különleges  máshogy érzékel és  saját magának kell végigmenni  képességeinek felismerése és használata  útján . Saját életemből vett példákkal  tisztán érzékelésem  által megtapasztaltakat írtam le ,ha  van kedved a saját rezgésemelkedésed útján azokat a gyakorlatokat használd belőle ami segít önmagad megismerésében és a benned is meglévő képességek  felismerésében és használatában a saját utadon.
A könyv borítón látható  atlantiszi   egyetemes szeretetjel  Reiki szimbólum kiválasztja a magasabb rezgésű embereket ,akiknek szüksége van a könyvben leírt tudásra és gyakorlatokra a saját útjukon . Mindenki kipróbálhatja , ehhez csupán a belső érzékelésének kell  teret engedni és az egoját ellátni feladattal  nagyon egyszerű:
Az ego feladattal  való ellátásának aminek folyamatosnak és monotonnak kell lennie ,akkor tud a lélektudat érzékelni mindenki képes rá ,ha megengedi magának:
Ezt a gyakorlatot bárhol ,bármikor végezheti bárki, ha szeretne lenyugodni és a lélektudatának a sugallatát meghallani .
Kényelmesen leül egy székre .Becsukja a szemét  és ezt az egyszerű feladatot végzi úgy ,hogy mondja is magában :
Beszívom a levegőt 1-2-3
Benntartom a levegőt  1-2-3
Kifújom a levegőt 1-2-3
Úgy maradok 1-2-3
Beszívom a levegőt 1-2-3 stb  pár percig folyamatosan  ezzel az egó lefoglalva , érzések érzékelés előreengedve ennyire egyszerű .
A könyvön vagy E-book-ban lévő szimbólum fölé teszi a kezét és figyeli az érzéseit   közben is számol  végzi a légző gyakorlatot ,aki érez meleget szeretet áradását a szimbólumból annak szüksége van a könyv információjára  ő már magasabb rezgésű akkor is ha eddig nem tudott róla  .Fontos még a saját tapasztalatom szerint sokan magas rezgésszinten élnek úgy, hogy nem tudnak róla és többen akik szeretnének magasabb rezgésszinten lenni még  dolguk van a rezgésszintjük emelésével ,hogy az általuk kívánt szintre eljussanak .
A  Reiki:
A Reiki eredete az ősi atlantiszi időkbe nyúlik vissza , de hosszú időre  feledésbe merült   ez a tudás .A mai ismert Reiki  energiával történő  gyógyászat  és tanítási módszer Dr Usui Mikao nevéhez kötődik , kutatásai során egy buddhista  kolostorból származó  szanszkrit  nyelven íródott ősi kéziratot talált .Hosszas kutatómunkája eredményeképpen elkezdte alkalmazni az abban leírtakat ,de érezte még nem teljes a rendelkezésére álló információ ezért elvonult a Kurama-Yama  hegyre meditálni .Célja az volt ,hogy közvetlen beavatást kapjon az Univerzumtól  ami  a 21. napon megtörtént , megkapta a választ az Univerzális  energia használati módját .Rájött hogy az  univerzum energiája  nem csak a testi gyógyulást segíti elő ,hanem segíti a spirituális fejlődést is azáltal hogy elhárítja a betegségeket mint akadályokat a fejlődés útjából .
Reiki egy Japán összetett szó  jelentése  egyetemes , univerzális  életerő energia.
Rei : univerzális ,egyetemes, isteni
Ki:  életerő energia ,ami megegyezik a Kínában használt Chi-vel .
A Reiki  energia használata nem igényel semmilyen  előképzettséget ,bárki számára megtanulható és használható iskolai végzettségtől és  nemtől vallástól függetlenül  .
A Reiki nem vallás  nincsenek előírásai  előfeltételei  összefér más tanításokkal  gyógyító módszerekkel  és világnézettel.
A Reiki energia mindenben és mindenen keresztül megnyilvánul ami él ,ezért az élő szervezet  ember állat, növény gyógyítására használható .
Mivel az élettelen anyagon átmegy ,ezért nem kell levetkőzni a kezelések során a kezeltnek .Mindenki rendelkezik a Reiki energia  befogadásának  és átadásának lehetőségével  ,csak erről keveseknek   van tudomása.
A rezgésemelés, behangolás az aurában hoz létre változást .Akik használják energia szintjük megnő rezgésszintjük megemelkedik elkezdődik az energia beépülése ami 12 órán keresztül  tart.
A Reiki energia helyreállítja a test lélek szellem egyensúlyát ami fizikai gyógyulást eredményez és  egyben segíti a spirituális fejlődés kibontakozását és az intuíciót .
Minél magasabb rezgésszinten használják , annál több belső képességét tudja használni tisztán látást ,hallást és érzékelést .
Nem megy csettintésre mindenkinek végig kell haladnia a saját rezgésemelkedésének útján.
Testünk 3 módon jut energiához :
-Táplálékon keresztül
-A Nap energiája által
– Auránkon keresztül
Minden élő szervezetet körülvesz  egy finom energiamező  ez az aura . Az emberben lévő 7 fő csakra  fizikai spirituális szerepük a könyvben részletesen elolvasható .
Reiki kezelések  fajtái :
  1. Tudatalatti programozása
  2. 8.Csakra harmonizáció Csakra tisztításÖnkezelésFejkezelésNagykezelés GyorskezelésTávkezelés  térben bárhová  ,időben előre  kijelölt időpontra elküldés
  3. 9. Érzékelés szint
Még egy ajándék ,aki szeretné kipróbálhatja , más dolga nincs kényelmesen  lefeküdni az ágyára  kezei a combján lábai egymás mellett   kimondja hogy kérem a test lélek szellem harmonizációt és az egoját lefoglalja a fönt leírt légző gyakorlattal 5 percig végzi csukott szemmel  és megfigyeli az érzékelésével az energia , hogy harmonizálja test ,lélek szellem szinten .
Váljék egészségére mindenkinek aki kérte .
A gyermekek szeretettel  való megtisztítása csak egy lehetőség ,de ebben a rohanó világban szükséges nyugodtan tudjon regenerálódni alvás közben.A  gyermek a napi események hatásától  megtisztulva , szeretet, harmónia érzésével aludjon el .
Nagyon egyszerű gyakorlat minden szülő képes rá :
Egy rövid mese után , mikor a  gyermek  behunyta a szemét  a szülő  a jobb kezét a gyermekek szív csakrájára teszi bal kezét a homlok csakrájára  ,ekkor a szülő is behunyja a szemét és a magában mondott légző gyakorlattal elfoglalja az egoját és és pár percig a szülő szíve szeretetével áramoltassa a gyermekben a szív csakrából a homlok csakrába a szeretet energiát . Nem kell beszélni közben a gyerek megnyugszik és pár perc elteltével elalszik szeretet és harmónia  érzésével .
Könyv megrendelés: ITT