Egy homokszemben lásd meg a világot

Az élet nem más, mint egy álom, és ha az életedet Szeretettel éled meg, az álmod művészi mestermunkává válik.
Lehetséges, hogy át kell kelned a sötétségen, mielőtt a fénybe érkezel, hogy igazán értékelni tudjad.
A bánatainkat és az örömeinket sokkal a megtapasztalásuk előtt választjuk ki.
A rólad alkotott képet, amit a világ felé tükrözöl, csak belülről fényesítsd.
Használd azt az utat, amely ismeri az utat, és ne találj ki érdekes, ám fölösleges ösvényeket.
Kevés dolog van a világon, ami végtelenségig osztható. A szeretet ilyen. A feltétel nélküli szeretet.
(a Szeretet) titokzatos formában működik. Ha megengedjük, szívből hiszünk és bízunk, minden megérkezik, erőfeszítés nélkül. Isten az egyetlen, aki bizonyos ajtókat képes kinyitni és olyan emberekhez közelíteni bennünket, akik segíteni és támogatni tudnak minket az utunkon. Ha csak gondolunk Istenre, már felemel minket a problémáinktól. Ha hálásak vagyunk azért, amink van, ez is automatikusan megváltoztatja a rezgésünket. Mindig van miért hálásnak lennünk.
Senkit sem lehet a változásra kényszeríteni. A változás kapui bennünk vannak, és csak belülről nyithatók.
A gazdagságodat nem az határozza meg, amid van, hanem ahogy viszonyulsz ahhoz, amid van.
A jövőd meghatározásához nincs szükség arra, hogy a jelenen túlra láss. Minden, amit ma teszünk és gondolunk, a holnapunk valóságát teremti meg.

Light-Background-Images-For-Websites-2zepvgxlh96o5czgnqxeyy

Lehet az a jövőd, amit szeretnél megteremteni.

Azért vagyunk itt, hogy boldogok legyünk. Ennek senki és semmi nem állhatja útját. Csak akkor, ha engeded. Hagyd, hogy átáramoljon rajtad az élet. Ha nem kapaszkodsz bele egyetlen körülményébe sem, akkor ő sem telepszik rád.
Egyszerre nem lehet félni és nevetni is. Amikor nevetsz, nem félsz. S azt érzed, valamitől megszabadulsz. Minden öröm “felszabadult” öröm. A félelemtől szabadulsz meg ilyenkor.
A szívedben, a bölcsességedben bíznod kell, elhallgattatni az értelmed megjegyzéseit, a tudni, ítélkezni és mindent megérteni rögeszméjét. Ha így teszel, meglátod az eredményét.
Egy homokszemben lásd meg a világot
Egy vadvirágban a fénylő eget
Egy órában az örökkévalóságot
S tartsd tenyeredben a végtelent!
Egyedi tehetséged van. Van valami, amit mindenkinél jobban csinálsz. Ha azt csinálod, amit szeretsz, semmi miatt nem kell aggódnod. Minden könnyen fog érkezni. Különleges tehetséged van. Van valami, amit mindenkinél jobban csinálsz. Ha felfedezed a tehetséged, lesz valami, amit szeretsz csinálni. Áldás, amivel születtél. Bármit is csinálsz, azt csináld a lehető legjobban. Mondj köszönetet azért, amid van, így több ajtó fog kinyílni és még több áldásban lesz részed.
Találjuk meg az életben azt, ami a legjobban érdekel minket, és foglalkozzunk azzal. Legyen ez olyannyira természetes a számunkra, mint a légzés, annyira természetes, mint a méhnek a mézgyûjtés, vagy a fának a régi levelek elhullatása és tavasszal a rügybontás. Ha a természetet tanulmányozzuk, észrevehetjük, hogy minden teremtmény, minden madár, minden fa és minden virág önnön feladatát végzi, s ezen keresztül segíti és gazdagítja az egész Univerzumot.

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad.

A bölcsességet nem úgy kapjuk, magunknak kell azt felfedezni, oly út után, amelyet senki se tehet meg helyettünk, senki se tud tőle megkímélni.