Brutális tévedés a nemzetközi médiában!

Az alábbi kép járja be a világot. Andreas Günter Lubitz van rajta, az állítólagos másodpilótája a Germanwings-Airbus 9525-ös járatának, aki a jelek szerint 2015 Március 24.-én szándékosan hagyta lezuhanni a repülőgépet. De tévedésből a világ valamennyi médiájában, köztük sok magyar online portálon is, egy teljesen ártatlan személy fényképét mutatták az igazi helyett. A képen látható személy nem a másodpilóta, Ő is Andreas Günter de 38 éves, mint a másodpilóta Ő is Német nemzetiségű, viszont Ő Svájcban lakik!

Andreas_Lubitz
Andreas Günter 38 éves, Svájcban él

Valószínűleg a hasonlóképpen csengő neve, valamint a megjelenése miatt keverték össze Őt a  másodpilótával. Az alábbi videóban szereplő személy a Svájcban élő Andreas Günter akinek a képmása futótűzként kering az interneten tévesen azonosítva Őt a másodpilótával. Valójában a Golden Gate híd előterében ülő személy volt az az Andreas Günter Lubitz aki a Germanwngs-Airbus 9525-ös járatát vezette.

c24
Andreas Günter Lubitz 28 éves, Germanwngs-Airbus 9525-ös járatának a másodpilótája

 

Andreas Günter nyilvánosan kijelentette, hogy az Ő képmása tévedésből jelenik meg az online és nyomtatott médiákban egyaránt.

Andreas Günter egy német portálnak nyilatkozott. ITT találja a vele készült videót.

 

Forrás: http://www.rtl.de/cms/news/explosiv/er-ist-nicht-der-co-pilot-unglaublich-souveraen-klaert-andreas-die-verwechslung-auf

Fordította: SzabadonÉbredők