Az MH370 es járaton utazó feltalálók találmányát már Jacob Rotschild birtokolja

 

Az MH370 es járaton mint tudjuk, az Amerikai Freescale Semiconductor nevű félvezető gyártó vállalat alkalmazottai is utaztak. Az összesen 20 kínai állampolgárságú mérnök/kutató közül sokan megilletett bizonyos fontos szabadalmi jogok. A Freescale munkatársai olyan szabadalmakkal rendelkeztek amik fontos részét képezhetik a jövő hadviselésében, mint például új chipek radarokhoz, ellenség-barát felismerő rendszerek, rakétairányító rendszerek, és egy emberi testbe beültethető mikrochip is volt a szabadalmak között. Ez utóbbi egy felismerő rendszer részét képezte volna, amolyan digitális személyigazolvány.

A Malajzia Airlines egy gépe

A nemrégiben az Anonymous Hacker csoport által a youtubra feltöltött videóban ezeket a kérdéseket feszegeti. A húsz dolgozó egytől egyig fontos munkatársa volt a Freescale Semiconductor cégnek, ami rengeteg szabadalommal rendelkezett. A szabadalmi jog azonban nem csak a mérnököket, hanem magát a Freescale céget illette meg. De ebben mi a furcsa? A szabadalmi jog automatikusan átszáll a szabalmat benyujtó halálakor egyenlő mértékben azokra a személyekre vagy vállalatra akikkel közösen lett a szabadalom bejegyezve. Ha öt emberből tehát 4 meghal, akkor az ötödik ember örökli a szabadalmi jog 100%-át. A találmány jogíjából származó összeg pedig a Őt illeti meg.

A szóban forgó szabadalom azonban sokkal nagyobb jelentőségű mint az imént felsoroltak. Az új technológia lehetővé teszi, a félvezető chipek gyártásának felgyorsítását és az előállítás során a felhasznált anyagokkal való spórolást, az által, hogy maximalizálja és optimalizálja az egy Waferen felépíthető mikrochipek számát a chipek nagyságához mérten.

wafer-moore
Egy szilikon Wafer Gordon Moore kezében, aki a híres Moore törvény megalkotója.

Ez komoly előrelépést jelentene a félvezető vállalatoknak az előállítási költségek csökkentésében. A szóban forgó szabadalom 2012 December 21.-én lett bejegyezve. A szabadalmakat azonban nem elég bejegyeztetni, azt el is kell fogadják mielőtt annak jogdíjából bárki profitálhatna. A feltalálók bármikor megváltoztathatják azt, hogy milyen mértékben részesülnek a találmány által generált profitból jogi úton.

A szabadalmat a maláj gépen utazó négy feltaláló birtokolta,

  • Wang Peidong
  • Chen Zhijun
  • Cheng Zhihong
  • Ying Li.

A technológia az US8671381 alatt lett sorszámozva az Amerikai Szabadalmi és Védjegy hivatal által. A szabadalom tartalmát itt tekinthetik meg: http://www.patentbuddy.com/Patent/8671381

Érdekes, hogy a Malaysia MH370-es járatának eltűnése 2014 Márciusának 8. napja. A szóban forgó szabadalmat pedig néhány napra rá, 2014 Március 11.-én fogadták el. Ebben az esetben pedig az egyetlen még élő tag nem más mint a Freescale Cég. Mivel a szabadalmat benyújtók közül a szerencsétlenséget senki sem élte túl, ezért a szabadalmak 100%-át mostantól a Freescale cég birtokolja. Nos a Freescale Semiconductor mögött nem más áll, mint az Illuminati tag, Jacob Rotschild. A Freescale cég a brit milliárdos Jacob Rotschild Blackstone nevű cégének leányvállalata, ezért egyszerű szavakkal kifejezve, minden a találmányból származó haszon egyedül Jacob Rotschildot illeti meg.

Meg kell jegyezni azt is, hogy miként tartózkodhatott ennyi új technológiát birtokló ember egyetlen repülőgépen. Ez már önmagában is súlyos protokollszegésnek tűnik. De ha nem is az, akkor egy igen költséges hibának bizonyult.

Hab a tortán hogy a Rotschildok a Maláj központi bank tulajdonosai, így komoly pénzeik vannak a Maláj kormányban és a Maláj légitársaságban. Kell ennél többet mondani? Rotschildok pénzt és hatalmat akarnak, még ennél is többet. Lehet hogy 239 ember életébe került, de neki ez csak népességszabályozás. A végén megkapja a pénzét, a hírnevet, és a hatalmat, mikozben a világ tétlenül végignézi az egészet. Hát nem leszel rosszul ettől?

Forrás:

  • https://www.youtube.com/watch?v=-JzmK3-tIvQ
  • http://www.patentbuddy.com/Patent/8671381
  • http://www.intellihub.com/rothschild-owned-blackstone-group-benefits-missing-flight-370-becoming-primary-patent-holder-new-technology/

Ennek a cikknek a tartalma, fordítása szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!