Atlan (Az emberiseg eredete)

Az Atlan c. könyv témájának jellege miatt nyomtatott kiadásban, nagy példányszámban valószínűleg soha nem fog megjelenni.
Könyvesboltban soha nem lesz elérhető.
Célja, hogy mindenki megértse azt, hogy a körülöttünk történő eseményeknek melyek a valós mozgatórugói, és kik azok, akik ezeket az eseményeket valójában irányítják. Továbbá azt is szeretném elérni, hogy mindenki ismerje fel azt, hogy milyen irányító, agymosó programok futnak nap, mint nap rajtunk, amelyekkel folyamatosan befolyásolják, irányítják mindennapi életünket, ezáltal a mi valóságunkat. Minél több embernek kell felismernie ezeket, mert csak így tudunk szembeszállni azokkal a hatalmas erőkkel, amelyek jelenleg is teljes gőzzel az emberiség ellen dolgoznak.

letöltés (1)

Mi emberek gyakran érezzük azt – különösen válságból válságba sodródva -, hogy minden el van veszve.
Eladósodtunk, sokan elveszítették munkájukat, eddigi biztos megélhetésüket. Nagyon sok ember reménytelennek tűnő helyzetbe került, és nem érti, hogyan történhetett ez meg, ki ezért a felelős.
Mindenkinek tudnia kell, hogy ezek nem véletlenül történtek így!
Ezeket az eseményeket valakik előkészítik, végrehajtják, és végrehajtatják. Meg kell ismernünk ezeket az erőket, fel kell tárni szervezeteik, végrehajtóik működési mechanizmusait.
Mire a kedves olvasó végére ér ennek a könyvnek, a régi világnézete összeborul, romjaira felépül egy új, amelyen keresztül már más szemmel fogja az eseményeket, és a körülötte zajló világot megítélni. Felépül bennünk egy új világ, egy új világnézet, amelyet már nem fog tudni megingatni a környezetünkből folyamatosan érkező, az írott és elektronikus média által sugárzott tudatosan hamis kép.

Lelki erőre is szükség lesz, mert megdöbbentő, hihetetlen, és elszomorító témákról lesz szó.
Azokat, akik nem rendelkeznek megfelelően erős lelkülettel, el se kezdjék ennek a könyvnek az olvasását, mert a leírtak alkalmasak arra, hogy a nem kellően felkészült emberek lelki egyensúlyában zavart okozzanak!

 

A könyv itt olvasható, vagy szabadon letölthető: -Atlan_(Az_emberiseg_eredete)