Amiért nem győzhetők le az igazságot keresők

 

089

Azok az emberek, akiket az uralkodó rendszer nem tudott beprogramozni, és akik saját útjukat járják, veszélyt jelentenek az emberiséget rabszolgasorba döntő hatalom számára, amely retteg és fél az igazán szabad emberektől.
A félelem vagy akár a védekezés rezgésileg olyan állapotot hoz létre, amelyben támadhatók vagyunk. A félelmüket leküzdő, védelmet nem kereső emberek legyőzhetetlenek.

A hatalom nem  tudja, hogyan kezeljék azokat az embereket, akik sem tőlük, sem a haláltól nem félnek. Ezzel nem tudnak mit kezdeni. Nem tudják megérteni, mert nem ez, amit akarnak. Nagyon érdekes, hogy egyes írásaikban, egyes dokumentumaikban, amelyek napvilágra kerültek, arról beszélnek, hogy milyen veszélyesek tervükre nézve azok az emberek, akik a saját útjukat járják. Azok az emberek, akik nem félnek tőlük, akiket a rendszer nem tudott úgy programozni, hogy úgy gondolkodjanak és úgy lássák a világot, ahogyan a rendszer elvárja tőlük. Ők nagyon veszélyesek erre a zsarnoki hatalomra nézve. És több ilyen emberre van szükség… „/David Icke/